Tenuta Sant’Antonio Scaia Paradiso 2016
Producător: Tenuta Sant’Antonio – Veneto
Soi: 50% Corvina, 20% Corvinone, 20% Rondinella, 10% Cabernet Sauvignon – struguri culeși manual din vii vechi de 20-25 ani și ușor stafidiți (20 zile)
Culoare: roșu-rubiniu cu reflexii purpurii
Miros: vișine, fructe de pădure mici, fructe roșii caramelizate, cu note picante de piper negru, lemn dulce, cacao și tutun
Gust: fin și cald, cu o senzație catifelată care învăluie întreaga gură și cu foarte plăcute note afumate
Recomandări gastronomice: feluri principale cu trufe și sosuri de carne, carne roșie la grătar, brânzeturi maturate
Alcool: 14,5%
Aciditate: 5,8 g/l
Zahăr rezidual: 10 g/l
Temperatura de servire: 14-16°C
Fermentat 20 de zile în inox, la temperatură controlată, cu drojdii organice. Maturat 10 luni în butoaie de stejar franțuzesc de 500 litri.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.